Premis emprèn de la Diputació de Tarragona

editor _Sense categoria

La Diputació de Tarragona presenta la 2a edicició dels Premis Emprèn:

Els premis emprèn dipta.cat són una iniciativa de la Diputació de Tarragona per reforçar el foment de l’esperit emprenedor, l’estímul a la presa de mesures que contribueixin a l’aparició de noves iniciatives i el reconeixement a la consolidació empresarial, a les comarques tarragonines. Són premis a l’actitud emprenedora, a la generació constant de projectes que s’expressa amb formes diverses arreu del territori.

És un nou plantejament que obre el ventall de persones beneficiàries i ordena diferents categories d’acord amb l’impacte econòmic, social o territorial dels projectes presentats. A més, es premien empreses consolidades o en vies de recuperació.

El concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial, que tinguin una empresa consolidada o hagin assumit el traspàs d’un negoci existent.

Categories:

Nous projectes empresarials:

  • Premi “Emprèn en femení”. Projectes liderats per dones o amb més d’un 60 % del capital social subscrit per dones.
  • Premi “Emprèn jove”. Projectes liderats per joves d’entre 18 i 35 anys.
  • Premi “Emprèn al món rural”. Projectes amb activitat empresarial ubicada en un municipi rural (menys de 2.000 habitants) de la demarcació de Tarragona.
  • Premi “Emprèn socialment”. Projectes amb models de negoci basats en valors col·lectius que persegueixen respondre a nous reptes socials.
  • Premi “Emprèn i sorprèn”. Projectes empresarials innovadors, que presenten una idea diferent de les existents i/o un toc creatiu, enginyós o pioner a la demarcació.

Empreses constituïdes:

  •  Premi “Emprèn i consolida”. Microempreses o petites i mitjanes empreses (PIME) que, a la finalització del termini de presentació de la sol·licitud, comptin amb una trajectòria d’entre tres i cinc anys.
  • Premi “Reemprèn”. Negocis que s’hagin traspassat durant el període determinat en la convocatòria.

A la seu electrònica de la Diputació trobareu les bases i les instruccions per presentar-se als premis (enllaç seu electrònica)

Adjuntem el díptic informatiu full_empren14_web