Publicació nou POUM de Vilallonga del Camp

editor Anuncis

Finalment el passat dilluns dia 5 de maig de 2015, la Comissió Territorial d’Urbanisme de Tarragona va publicar al DOGC el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Vilallonga del Camp. A partir d’aquest moment ha passat a ser la normativa vigent de referència al terme municipal, substituint les antigues normes subsidiàries de l’any 1996.

El POUM constitueix l’instrument d’ordenació integral del territori del municipi, sent l’eina jeràrquicament superior de que disposa l’Ajuntament per tal d’ordenar i regular els nous creixements, edificacions i activitats que es realitzin dintre dels límits municipals, amb previsió per als propers 20 anys.

L’objectiu essencial d’aquest Pla d’ordenació és la utilització racional del territori i el medi ambient, combinant les necessitats de creixement amb la preservació dels recursos naturals i dels valors paisatgístics, arqueològics, històrics i culturals, amb la finalitat de garantir la qualitat de vida de les generacions presents i futures.

L’actual equip de govern va donar l’empenta definitiva per tal de finalitzar la redacció i tramitació, que s’inicià l’any 2008, traspassant aquesta tasca als serveis tècnics municipals, bons coneixedors de les problemàtiques i necessitats del poble.

http://ptop.gencat.cat/rpucportal/AppJava/cercaExpedient.do?reqCode=veureDocument&codintExp=250404&fromPage=load