eBando: el pregó electrònic

admin Anuncis

logoL’Ajuntament de Vilallonga del Camp aposta per les noves tecnologies i el ventall ampli que ens aporten. Sobre tot en el camp de la comunicació.

Per aquest motiu, el consistori aposta per l’aplicació per a telèfons mòbils eBando per a poder rebre els pregons que es fan per megafonia al teu mòbil intel·litgent (smartphone).

L’aplicació eBando permet rebre a l’instant al teu aparell la informació més rellevant. L’agenda dels actes que es porten a terme, informació d’interès general, o avisos d’emergències poden ser notificats als usuaris que tinguin instal·lada aquesta aplicació.

L’aplicació pot ser instal·lada gratuïtament en els dispositius mòbils que utilitzin iOS, Android, Windows Phone.

 

Què és l’eBando?

eBando és una plataforma que permet als ajuntaments mantenir informats als veïns de la seva localitat amb una versió digital del pregó clàssic. Aquest sistema d’informació no substitueix els utilitzats actualment en cada localitat, sinó més aviat, els complementa.

eBando està pensat per cobrir les zones de la població on els sistemes actuals no donen cobertura (urbanitzacions, noves ampliacions, zones rurals …). Fins i tot permet a l’usuari mantenir-se informat quan es troba fora de la població.

Instruccions per a instal·lar l’eBando

  1. Cerca l’aplicació eBando al Market del teu smartphone (iPhone, Android i Windows Phone) o escaneja el codi QR.
  2. Instal·la
  3. Un cop instal·lat busca la teva població per Nom o Codi Postal

Descarga desde Windows Phone

Descarga desde Google Play

Descarga desde App Store

Descarga desde Windows Phone