Borsa de treball

editor _Sense categoria

Des de la Regidoria de Treball, tal com ens vàrem marcar com a objectiu com a Equip de Govern, hem posat en funcionament la Borsa de Treball. Volem ajudar a trobar feina a les persones aturades, i a la vegada col·laborar amb les empreses del nostre àmbit municipal perquè puguin contractar persones empadronades a Vilallonga, i satisfer també les seves necessitats.

Per aquest motiu, fem una crida a les persones que estiguin interessades a formar part de la borsa de treball, que ens facin arribar el seu currículum a les oficines de l’Ajuntament, bé presencialment, o bé telemàticament; amb el ben entès que els que ho facin telemàticament, hauran de retornar signat el document que els remetrem en relació a la protecció de les seves dades personals.

Aprofitem per comunicar que arran de les bones relacions amb l’empresa Repsol, ens han ofert la possibilitat d’oferir la borsa de treball, de cara a que aquesta empresa pugui fer una selecció de personal destinada a la pròxima parada del mes de maig 2016.

Important! Si esteu interessats en que enviem el vostre currículum per la parada que en breu realitzarà Repsol, teniu de temps fins el dia 29 de març.

Si no disposeu de currículum, al Punt Òmnia de Vilallonga del Camp, els dimecres de 11 a 12.30 h, us ajudaran a fer-lo.

Per enviar el currículum per correu electrònic ho podeu fer en aquest correu: comunicacio@vilallongadelcamp.cat