Campus multiesportiu d’estiu 2024

editor_Sense categoria, casal estiu

Del 25 de juny al 6 de setembre – A l’Escola Pere Virgili

Enguany el casal d’estiu es realitzarà a l’Escola Pere Virgili i serà un campus multiesportiu on practicarem activitats d’expressió, jocs i esports i tallers.

Els objectius dels casals són:

– Facilitar el servei d’activitats esportives, lúdiques i aquàtiques  programant i desenvolupant tots els aspectes organitzatius de l’activitat.
– Aconseguir que, amb la realització de les activitats proposades els infants es diverteixin amb una vessant educativa i formativa, tot combinant activitats esportives i de lleure.
– Desenvolupar les capacitats físiques bàsiques i millorar el rendiment motriu general durant les activitats.
– Desenvolupar els hàbits associats a la pràctica física i valorar-ne els beneficis per a la salut, com també el foment de valors socials i de relació amb els altres.

Es programaran activitats interdisciplinàries amb temàtiques puntuals o entorn a un centre d’interès: activitats motrius bàsiques; ritme i expressió corporal; jocs simbòlics; activitats plàstiques i didàctiques; jocs preesportius, jocs alternatius, nous esports recreatius; jocs tradicionals i jocs didàctics; esports convencionals; activitats rítmiques, expressió corporal i danses; excursions; jocs de taula; iniciació a les activitats de la natura; tallers, manualitats i gimcanes. Es desenvoluparan també tallers d’activitats puntuals complementàries (castells, alimentació, reciclatge, actuacions diverses i espectacles, etc). A l’estiu, també piscina recreativa, millora de l’autonomia en el medi aquàtic i jocs aquàtics.

Les diferents seus col·laboraran en la facilitació d’instal·lacions, difusió i suport administratiu.

Destinat a infants nascuts de l’any 2012 al 2020. L’horari serà de 9.00 h a 13.30 h i també hi haurà servei d’acollida de les 7.45 h a 9.00 h.

El preu per infant i setmana: 40 € // Acollida: 10 € per infant i setmana (de 7.45 h a 9.00 h).

Inscripcions: https://tuit.cat/i0tka o el codi QR
*Data límit: el dimarts anterior a l’inici de cada torn.
>> Sempre que hi hagi un nombre mínim d’inscrits.

Per a més informació: 977 249 484 // https://www.cetarragones.cat/campus-i-activitats-lleure

Organitza: CET Tarragonès i Ajuntament de Vilallonga del Camp.