Viu l’òpera amb Andrea Chénier

editorÒpera

En directe des de la Royal Opera House de Londres

Jonas Kaufmann encapçala l’espectacular posta en escena de l’èpic drama històric de Giordano

Endinsa’t en els turbulents i apassionants temps de la Revolució Francesa amb Andrea Chénier, una obra mestra operística que et transportarà al cor mateix de la història.

En una sumptuosa festa al París del segle XVIII, el poeta homònim pronuncia un discurs audaç que desafia obertament al règim de Lluís XVI, desencadenant així una sèrie d’esdeveniments que canviaran el curs de la història.

Cinc anys més tard, la Revolució ha donat pas al Terror, i l’equilibri de poder entre Chénier, la seva estimada Maddalena i Gérard, l’home que podria destruir-lo tot, es veu sotmès a una intensa prova.

Aquesta producció espectacular, encapçalada pel canviat de nom tenor Jonas Kaufmann, sota la direcció magistral de David McVicar i la batuta experta d’Antonio Pappano, et submergeix en un drama històric èpic sobre la lluita per la llibertat i l’amor en temps d’agitació política.

Des de les fastuoses sales de l’aristocràcia fins als carrers tumultuosos de París, Andrea Chénier et portarà en un viatge emocional que explorarà els límits del sacrifici, la passió i la lleialtat.

No et perdis aquesta última producció de Pappano com a director musical de la Royal Opera, una experiència operística que et deixarà meravellat.